29 de novembre 2022

Si per l'octubre fa bon sol, pagès, enfonsa bé el solc.

L’octubre va arribar amb les seves tardes, l’inici dels Espais d'aprenentatge i les diferents especialitats. Aquest curs, des del primer dia hem pogut gaudir en comunitat dels matins d’espais on cada nen i nena escull a quin espai vol anar. Aquest curs en tenim 5 espais:

 

  1. Espai Motriu, amb la Paqui. Acompanyem el treball corporal i motriu a través de la pràctica i el joc.
  2. Espai Natura i hort, amb la Mònica. Treballem i cuidem del nostre hort escolar i també experimentem amb diferents elements naturals.
  3. Espai de Fer i desfer, amb la Núria. Juguem i gaudim mentre practiquem la motricitat fina. 
  4. Espai Juguem amb les paraules, amb la Georgina. A través del joc simbòlic desenvolupem l’ús del llenguatge oral i ens introduïm en el món de la paraula escrita.
  5. Espai Construim, amb la Esther S. Juguem a construir amb diferents elements i ens endinsem dins de diferents propostes matemàtiques. 

A l’octubre hem continuat passant molta calor a l’escola i hem celebrat la castanyada amb màniga curta! Aquest curs, tota la comunitat de petits hem tornat a fer panellets i la veritat és que ens van quedar boníssims. Els vam menjar a l’escola mentre celebràvem una festa molt divertida amb la comunitat de mitjans que va acabar al pati dels grans tot compartint jocs i rialles.

Si voleu veure algunes fotos d’aquest dia tan especial, seguiu l’enllaç 📷

Gaudiu molt!

Equip d’infantil.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada